Amusementsorkest

Het Amusementsorkest speelt voornamelijk herkenbare, vrolijke en gezellige muziek. Het orkest bestaat uit een groep mensen die voor hun plezier niet al te moeilijke muziek spelen. Het Amusementsorkest kan een avondvullend programma verzorgen waarbij het publiek uitgenodigd worden om actief mee te doen. Het orkest treedt veel op in zorgcentra.

Drie Gasthuizen           Optreden TV Gelderland (9)

Het orkest is opgericht in 1986. Al snel ontdekten de orkestleden dat zij anderen daar ook een plezier mee deden. Zo gebeurde het dat het Amusementsorkest in de loop der jaren steeds vaker gevraagd werd voor een avondvullend programma en daarmee veel mensen een genoeglijke avond bezorgd. Dirigent Kees weet het programma goed aan te passen aan de sfeer van die middag of avond. Hij praat en zingt het hele programma aan elkaar en stimuleert het publiek mee te zingen. Daarom deelt het orkest mappen uit met liedjes. Voor de spelers is het elke keer weer een verrassing om te zien hoe mensen ontspannen en vrolijk worden bij het luisteren naar deze muziek.

Repetitie
Dinsdag 19:00 – 21:00 uur in De Brink, Krulweg, Bennekom

Dirigent
Het Amusementsorkest speelt onder leiding van Kees Hoevers.

Lid worden
In alle orkesten zijn nieuwe accordeonisten van harte welkom. Daarnaast zijn alle orkesten opzoek naar een slagwerker en het Amusementsorkest naar een gitarist. Uiteraard is het mogelijk om een keer te komen kijken bij de repetities of mee spelen in een van de orkesten om te zien of het iets voor je is.

Neem contact op met Jan Oudenes (06-28 79 97 05) of mail naar bestuur@racbennekom.nl en bespreek de mogelijkheden.

Orkest boeken
Wilt u het Amusementsorkest vragen om te komen optreden? Neem dan contact met Jan Oudenes (06-28 79 97 05) of mail naar bestuur@racbennekom.nl.