Optreden tijden NOVAM Orkestenfestival

Zondag 16 oktober 2022 was het Orkestenfestival van de NOVAM in Hilversum. We hebben twee stukken gespeeld: Loch Goil en The West Side Story.

Het was een feestje, vooral met de medley van de West Side Story. Maar ook Loch Goil werd prachtig gespeeld. Het publiek kon het erg waarderen. We kregen zelfs een staande ovatie ??? En ook de jury beoordeelde ons samenspel en muzikaliteit goed en positief.

Fijn om te zien dat alle repetities niet voor niets zijn geweest ?

De komende weken bereiden we ons voor op het najaarsconcert van 26 november 2022. Ook dan spelen we deze twee stukken voor ons thuispubliek, maar natuurlijk ook nog vele ander stukken en doet ons Amusementsorkest uiteraard ook weer mee. Meer informatie volgt binnenkort.??

Wijnverkoopactie 2018

Koop nu de speciaal voor Accordeonvereniging RAC Bennekom geselecteerde wijnen! Leuk om met de feestdagen aan het eind van het jaar zelf van te genieten of cadeau te geven aan anderen.

Speciaal voor RAC geselecteerd

De wijnen worden geleverd door Natrada en zijn uitgezocht door Ellen Steenks (mede-eigenaar van Natrada en lid van ons A-orkest). Natrada is een bedrijf dat betaalbare biologische producten aan winkels, groothandel, tussenhandel, horeca en ketens levert. De winst van de wijnverkoop komt ten goede aan de vereniging.

Mureada wijnen
U kunt de volgende wijnen bestellen, per stuk (of per doos van 6, dan krijg je korting):

  • Mureda Chardonnay (wit)
  • Mureda Tempranillo (rood)
  • Mureda Estate Wine (rood)
  • Mureda Cuvée Brut (bubbels).

Download de wijnflyer voor meer informatie over de verschillende wijnen en het wijnhuis waar ze vandaan komen.

Wilt u wijn bij ons bestellen?
Dat is fijn om te horen. U kunt uw bestelling mailen naar bestuur@racbennekom.nl

Proeven?
U kunt de verschillende wijnenproeven in de pauze van ons najaarsconcert op 17 november a.s. in Bennekom.

Deelname A en B orkest NOVAM festival

Volgende week zondag 8 april nemen ons A- en B-orkest deel aan het Novam orkestenfestival in Ede. De Gelderlander schreef een mooi artikel over RAC en de voorbereidingen op het festival!

Zin om te komen luisteren? Het festival is in het Akoesticum in Ede. Het B-orkest treedt om 14.30 uur op, het A-orkest om 15.30 u. U kunt als publiek op ons stemmen en ons aan de publieksprijs helpen

Link naar artikel in de Gelderlander.

Nieuwjaarsbijeenkomst

Aanstaande dinsdag 9 januari beginnen we weer met frisse moed het nieuwe jaar met repetities. We starten om 20 uur met koffie/thee en wat lekkers en wensen elkaar het beste voor 2018, om daarna (en daarvoor ook al door het B-orkest) het nieuwe repetitiejaar in te luiden met dat waar we goed in zijn: accordeon spelen!

12 augustus 2017: rommelmarkt in Ede

Op zoek naar leuke tweedehands spullen? Even lekker neuzen tussen boeken? Dat kan op zaterdag 12 augustus a.s. in Ede. Die dag organiseren we onze jaarlijkse rommelmarkt. 

We stallen de spullen uit op het Oude Kerkplein. De rommelmarkt start om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 15.00 uur. De gehele opbrengst komt ten goede aan de vereniging. Komt u kijken of er ook iets voor u bij zit?