Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

RAC-weekend

18 januari - 20 januari

RAC-weekend 2019
Het weekend vindt plaats van vrijdagavond 18 t/m zondagmiddag 20 januari 2019. De locatie is nog niet zeker, maar mogelijk is dit weer de Woudegge in Otterlo net als voorgaande jaren. Anders is het een andere kampeerboerderij in de regio. Aankomst voor het weekend is vrijdagavond rond een uur of 19. We eindigen zondagmiddag in de loop van de middag met een afsluitend concert voor familie en vrienden.

Kosten
De kosten zijn € 85,- pp. Wat krijg je hiervoor:
het hele weekend accordeon spelen onder leiding van Tim Fletcher en Kees Hoevers, 2 overnachtingen, 2 keer ontbijt, 2 keer lunch, 1 keer avondeten, koffie/thee/koekje tussendoor en een hapje en drankje ‘s avonds. Maar vooral veel gezelligheid en samen muziek maken.

Iedereen kan meespelen
Tim en Kees zorgen ervoor dat iedereen mee kan spelen. Dus ben niet bang dat je niet mee kan doen, omdat het te moeilijk zou zijn: het RAC-weekend is voor iedereen. Ook als je juist wat wilt spelen dat moeilijker is, kijken zij wat er mogelijk is. Introducés zijn tevens van harte welkom.

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar bestuur@racbennekom.nl

Lukt het niet om vrijdagavond aan te sluiten, maar zaterdagochtend als nog wel, dan mag dat ook. De kosten blijven wel gelijk en je mist dan de eerste repetitie. Maar het kan wel.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen bekijken we of het weekend kan doorgaan. Dat laten we je z.s.m. weten. Daarna kun je nog gedurende korte tijd afzeggen voordat je inschrijving definitief is. Wil je daarna toch nog afzeggen, dan brengen we (een deel) van de kosten in rekening aangezien we dan de verplichting met de kampeerboerderij aangaan.

Wij hebben er zin in! Jij ook?

 

Gegevens

Begin:
18 januari
Einde:
20 januari
Evenement Categorie:

Organisator

RAC Bennekom
E-mail:
bestuur@racbennekom.nl

Locatie

Woudegge
Roekelse Bosweg 5
Otterlo, 6731 SH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0318 – 591291
Website:
http://www.woudegge.nl/