Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open repetitie RAC Bennekom

6 juni - tijdstip 20:00 - 21:00

Accordeonvereniging RAC Bennekom organiseert op dinsdagavond 6 juni tussen 20 en 21 uur een open repetitie. De open repetitie is bedoeld om geïnteresseerden de gelegenheid te geven om op een laagdrempelige manier kennis te maken met RAC. Als je al accordeon speelt of van plan bent te gaan spelen is dit een mooie kans om te zien hoe dat in orkestverband gaat.

Ook als je zelf geen accordeon speelt ben je van harte welkom om te komen luisteren. Aanmelden kan via bestuur@racbennekom.nl, maar is niet verplicht. Tijdens de open repetitie wordt gerepeteerd aan het stuk The Phantom of the Opera. Dit stuk wordt ingestudeerd met alle leden van RAC en zal op 11 november tijdens het NOVAM orkestenfestival in Hilversum worden uitgevoerd.

RAC Bennekom bestaat uit circa 30 leden van jong tot oud die spelen in drie verschillende orkesten. Naast accordeonisten heeft RAC ook twee basgitaristen en is er ruimte voor een slagwerker. We repeteren elke dinsdagavond in De Brink, Brinkstraat 39 in Bennekom. Het eerstvolgende optreden is op 24 juni tussen 11 en 14 uur in de muziektent te Bennekom.

Gegevens

Datum:
6 juni
Tijd:
20:00 - 21:00